Erkend Leerbedrijf

September 2021

Wij leiden vakmensen op. Onlangs zijn wij opgenomen in de lijst van erkende leerbedrijven door SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven). Dit betekent dat wij binnen ons bedrijf horlogemakers in spé kunnen opleiden. Wij kunnen MBO3 en MBO4 studenten van de Vakschool Schoonhoven de fijne kneepjes van het vak leren.

Wij zijn gewoon open!


December 2020

Gisteravond is er een lockdown afgekondigd, voor de periode van tenminste 5 weken. Uiteraard willen wij graag meewerken aan het terugdringen van het aantal besmettingen. We hebben de toespraak van de minister-president afgewacht.

Aangezien wij diensten verlenen op het gebied van reparatie van consumentenartikelen, mogen wij gelukkig wel horloges blijven repareren en horloge-batterijen vervangen. Wij zijn dan ook nog steeds op afspraak geopend, zoals u van ons gewend bent!

We kunnen uw horloge ook bij u ophalen en of afleveren, uiteraard houden wij ons hierbij aan de voorschriften. U kunt uw horloge ook zorgvuldig verpakt naar ons toesturen.

Wilt u meer weten, bel of mail gerust, we helpen u graag: 06-53845368

Zorg goed voor uzelf en uw naasten.

Marcel Filippo

Horlogemaker Filippo wordt Filippo Horloges

Oktober 2020

Na de verbouwing en modernisering van ons atelier hebben we een nieuw logo laten ontwerpen, we zijn deze langzaam aan het invoeren in al onze media en al onze berichten. De naam Horlogemaker Filippo wordt vervangen door Filippo Horloges. We kiezen voor deze nieuwe naam omdat we ons niet meer alleen bezig houden met het repareren van horloges. We zijn ook volop bezig met het in- en verkopen van hoogwaardige kwaliteits horloges van de bekende merken. We zorgen dat de horloges in topstaat zijn voordat we deze verkopen zodat we u garantie kunnen geven op uw nieuwe aanwinst. Kijk vooral eens op onze pagina Te Koop.